keyboard_arrow_up

Larome | O Nama

Svet parfema će uvek biti povezan sa svetom luksuza i profinjenosti.

L`ARÔME parfemi su spoj luksuza i sofisticiranosti ali po prihvatljivim cenama našim kupcima.

L`ARÔME kolekcija parfema je kreirana i proizvedena u Francuskoj u gradu Grassu u Provansi u fabrici koja ima 52-godišnju tradiciju. Grad Grasse u Provansi je svetska prestolnica parfemske industrije od 16 st. do danas.

Larome srbija francuski parfemi, anfore

U identitetu L`ARÔME parfema je ukorenjeno „MADE IN FRANCE“ kao vrednost koja garantuje našim kupcima najveću kvalitetu L`ARÔME parfema koju postižemo specijalnim „know how“ u procesu proizvodnje te upotrebom najkvalitetnijih parfemskih ulja na svetu.

Distribucija, marketing i logistiku L`ARÔME parfema poverena je timu preduzeća Olfacto d.o.o koji ovaj posao rade 20-godina.

U L`ARÔME kolekciji parfema do danas je kreirano 110 ženskih i 60 muških Eau de parfume.

Broj parfema konstanto se povećava skladno novim trendovima na tržištu kao i zahtevima naših kupaca.

L`ARÔME je stalno posvećen jednom cilju: da se svaki naš kupac počasti kupovinom najkvalitetnijeg parfema „made in France“ bez žrtvovanja svojeg novčanika.

L`ARÔME je stvorio novi koncept u svetu parfema: "Kvalitet više nije sinonim za visoku cenu."

L`ARÔME posluje na način da stalno širi svoj lanac prodajnih jedinica kroz franšizni sistem poslovanja.

Proizvodnju L`ARÔME parfema upotrebljavaju se sirovina iz najkvalitetnija mirisna ulja iz celog sveta, te najkvalitetniji alkohol iz Francuske koji svom čistoćom podiže najdelikatnije mirisne note parfemskog ulja na zadovoljstvo naših kupaca.

Svi L`ARÔME parfemi su proizvedeni u koncentraciji EAU DE PARFUME što našim parfemima daje snagu i dugotrajnost.

U odabiru sirovine za proizvodnju parfemskog ulja i u samom procesu proizvodnje parfema koristimo najmodernije fabrike za kontrolu kvalitete unutar Quality Control laboratory: gas phase chromatography, densimeter, refractometer, flash point tester, mass spectrometer.

Uz stroge kontrole kvalitete sirovina i svih faza u proizvodnji L`ARÔME parfema, u našem timu u Grassu radi nekoliko najrespektabilnijih stručnjaka za mirise na svetu ( poznati kao nosevi ), a što čini L`ARÔME parfeme nedostižnim za tržišne konkurente.

  U proizvodnji i logistici poštujemo sve Europske direktive kao što su:
 • The European Cosmetics Directive
 • REACH: European regulations pertaining to the Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances imported into, or manufactured in, Europe
 • The Directive on dangerous substances and preparations
  Članovi smo Francuskih i Europskih udruženja:
 • EFFA The European Flavour and Fragrance
 • FEBEA The federation of beauty businesses
 • PRODAROM
 • UIC the chemical industries’ union
 • IFRA International Fragrance Association

Specifičnost L`ARÔME parfema je u tome da se prodaju iz ukrasnih posuda „AMFORA“ i to na način da se parfem prodaje na točenje ispred kupca.

Larome srbija francuski parfemi, na točenje ispred kupca

Točeni parfemi L`ARÔME našim kupcima pružaju mogućnost da osim tipa parfema izabere količinu koja im najbolje odgovara. Naši kupci na raspolaganju imaju ambalažu: 100 ml , 50 ml, 30 ml ili kupci mogu kao tester isprobati L`ARÔME parfeme u manjoj količini od 15 ml.

Specifičnost, originalnost i privlačnost prodajnog mesta u kojem se prodaju L`ARÔME parfemi je u originalnosti prezentiranja i prodaje parfema iz jedinstvenih L`ARÔME „AMFORA“.

Osim samog originalnog dizajna L`ARÔME „AMFORA“, svaki parfem koji se nalazi u L`ARÔME „AMFORI“ ima svoju specifičnu nijansu boje, a što prodajni prostoru čini čarobnom pričom stotinak različitih nijansi boja.

Larome market

Kompletni utisak prodajnog prostora gdje se prodaju L`ARÔME parfemi koje čini stotinak nijansi boja parfema i mio mirisa čini očaravajuću bajku u kojoj uživaju sva čula.

Larome market

Osim stotinak nijansi boja unutar prodajnog prostora gdje se prodaju L`ARÔME parfemi, naši kupci mogu uživati u kombinacijama očaravajućih mio mirisa koji se oslobađaju u trenutku točenja L`ARÔME parfema iz „AMFORA“ u ambalažu po izboru kupaca.